Indhold
Kartoffelmousaka % mælk: Oksesmåkød, Kartoflerskiver(Kartoffelskiver, salt), Pasteuriserede hønseæg, vand, konserveringsmiddel: natriumbenzoat,surhedsregulerende middel: citronsyre, Løg, Mozzarella 40%(MÆLK, antiklumbningsmiddel (kartoffelmel), salt, osteløbe, MÆLKESYREKULTUR), Tomatpasta(Tomater, salt max 1%, surhedsregulerende middel: citronsyre.), Margarine(Vegetabilsk olie, vand, vegetabilsk hærdet olie, salt ( 1,1%), emulgator (E322), aroma surhedsregulerende middel (E330), farve (E160a), Vitamin A og vitamin D.), Økologisk rørsukker, Hvidløg, oliven-olie, salt (0,1%) og surhedsreg. Middel E270.,konserveringsmiddel: E220., Oksebouillon(Salt, vegetabilsk fedtstof, stivelse, maltodextrin, sukker, oksekødsekstrakt , karamel, vegetabilsk olie, løg, aroma, gærekstrakt, urter og krydderier, modificeret stivelse, emulgator (E 471).Stivelse: fra kartoffelVegetabilsk fedtstof: fra palme. Vegetabilsk olie: fra solsikke), Rosmarin, Natriumchlorid - 99 %Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg, Minimælk lactosefri(MÆLK 0,5% fedt, laktaseenzym.), Sort peber
Broccoli: Broccoli , Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg