Indhold
Rødspætte, stegt: RØDSPÆTTEFILET (Pleuronectes platessa) (54%) forstegt, fanget i det Nordøstlige Atlanterhav (FAO27). Panering (46%): HVEDEMEL, vand, rapsolie, HVEDEKLID, kartoffel og majsstivelse, salt, gær, solsikkeolie, HVEDE dextrose, GLUTEN, hvid peber, krydderier. Forstegt i rapsolie.
Persillesauce, Energiberiget: Mælk ., Mælk., Margarine(Vegetabilsk olie, vand, vegetabilsk hærdet olie, salt ( 1,1%), emulgator (E322), aroma surhedsregulerende middel (E330), farve (E160a), Vitamin A og vitamin D.), Modificeret majsstivelse, Persille. , Hvedemel(Økologisk fintmalet hvede frasigtet kim og skaldele, Økologisk hvedemaltmel og melbehandlingsmiddel E300 ascorbinsyre.), Piskefløde, stabilisator: E407
Kartoffelmos energiberiget: Vand, Kartoffelflager* 85 %, palmefedt, SKUMMETMÆLKSPULVER 4,3 %, salt, MÆLKESUKKER, emulgator (E 471), MÆLKEPROTEIN, aroma., Vegetabilske olier og fedtstoffer, vand salt (1,2%), emulgator (E322,E471), aroma, surhedsregulerende middel (E330), farve (E160a), vitamin A, vitamin D., Animalsk proteinkoncentrat 200(Gelatine(hydrolyseret protein udvundet af okse)), Natriumchlorid - 99 %Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg
Broccoli: Broccoli , Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg