Indhold
Broccoli: Broccolibuketter 40-60 mm., Salt (NaCL), jod (KL 1,3mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).
Kogte kartofler: kartofler, salt
Persillesauce: Økologisk LETMÆLK 1,5%., Vand, Mælk., Palmeolie, rapsolie, vand,salt (1,4 %), emulgatorer (mono- og diglycerider samt citronsyreestere af vegetabilske fedtsyrer, lecithin), aroma, farve (betacaroten), Jævner, til suppe og sauce(Modificeret stivelse), Hvedemel(Økologisk HVEDEMEL, melbehandlingsmiddel (E300)), Persille. , FLØDE, stabilisator (E407)., Rent, groft salt beriget med 20 mg/kg jod, anti-klumpningsmiddel (E535), surhedsregulerende middel (E500).
Rødspætte, stegt: 60% RØDSPÆTTEFILETER (Pleuronectes platessa), sammenlagte, forstegte, uden skind, fanget i den centrale eller sydlige del af Nordsøen. 40% panering: Vand, HVEDEMEL, raps olie, kartoffelstivelse, salt, gær, sukker, HVEDEGLUTEN. Forstegt i raps olie. Vildtfanget
Tilsat:
Konserveringsstoffer: emulgator(sojalecithin)
Andre tilsætningsstoffer: syre (citronsyre), aroma, vitaminer (vit. A, Vit. D), Melbehandlingsmiddel : E300.
Allergener
Glutenholdige kornprodukter, Fisk, Mælk herunder laktose, Hvede