Indhold
Rødvinssauce: Rødvin, Løg, Piskefløde, stabilisator: E407, Modificeret majsstivelse, Hvedemel(Økologisk fintmalet hvede frasigtet kim og skaldele, Økologisk hvedemaltmel og melbehandlingsmiddel E300 ascorbinsyre.), Kalvebouillon(Salt, maltodextrin, stivelse, aroma, vegetabilsk fedtstof, kalvekød, gærekstrakt, løg, krydderier, antioxidanter (E 310, E 320).), Kulør(Farvestof(ammonieret karamel), vand, salt)
Ris, løse: Vand, 100% langkornet parboiled ris, Natriumchlorid - 99 %Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg
Broccoli - gratin: Pasteuriserede hønseæg, vand, konserveringsmiddel: natriumbenzoat,surhedsregulerende middel: citronsyre, Mælk., Broccolipure´(Letkogt puréret broccoli 92 % og vand.), Animalsk proteinkoncentrat 200(Gelatine(hydrolyseret protein udvundet af okse)), Hvedemel øko(Økologisk fintmalet hvede frasigtet kim og skaldele, Økologisk hvedemaltmel og melbehandlingsmiddel E300 ascorbinsyre.)
Benløse fugle: Svineskank, røget bacon (svinekød 9%, lage (vand, salt, modificeret majsstivelse, sukker, kartoffelmel, antioxidant: natriumascorbat)), lage (vand, salt, modificeret majsstivelse, sukker, kartoffelmel, antioxidant: natriumascorbat), Ketjap manis(Sukker, sojabønneekstrakt, vand, salt , surhedsregulerende middel (E330), krydderier.), Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg, Sort peber