Indhold
Peberfrugtsovs: Løg, Flødeost 70+(SKUMMETMÆLK, FLØDE, salt, gelatine, stabalisator (johannesbrødkernemel), mælkesyrekultur), Rød peberfrugt , Grøn peberfrugt , Modificeret majsstivelse, Hvedemel(Økologisk fintmalet hvede frasigtet kim og skaldele, Økologisk hvedemaltmel og melbehandlingsmiddel E300 ascorbinsyre.), Bouillon Høns Pasta(Modificeret stivelse, salt, vegetabilsk olie (palme), gærekstrakt, kyllingekstrakt 6,4 %, vegetabilsk fedtstof (palme), sukker, aroma, løg, porreekstrakt, gulerodssaftpulver, salvie.), Vegetabilsk olie (100% raffineret rapsolie), Basilikum(Basilikum), Hvidløg, oliven-olie, salt (0,1%) og surhedsreg. Middel E270.,konserveringsmiddel: E220.
Kyllingekotelet: Marinerede Koteletter. vand, salt, gærekstrakt, antioxidant (E300).
Kartoffelmos: Vand, Kartoffelflager* 85 %, palmefedt, SKUMMETMÆLKSPULVER 4,3 %, salt, MÆLKESUKKER, emulgator (E 471), MÆLKEPROTEIN, aroma., Margarine(Vegetabilsk olie, vand, vegetabilsk hærdet olie, salt ( 1,1%), emulgator (E322), aroma surhedsregulerende middel (E330), farve (E160a), Vitamin A og vitamin D.), Natriumchlorid - 99 %Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg
G Ærte - gratin: Letkogte puréerede grønne ærter og vand., Pasteuriserede hønseæg, vand, konserveringsmiddel: natriumbenzoat,surhedsregulerende middel: citronsyre, Mælk., Animalsk proteinkoncentrat 200(Gelatine(hydrolyseret protein udvundet af okse)), Hvedemel øko(Økologisk fintmalet hvede frasigtet kim og skaldele, Økologisk hvedemaltmel og melbehandlingsmiddel E300 ascorbinsyre.), Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg