Indhold
Skysauce: Vand, Mælk ., Piskefløde, stabilisator: E407, Modificeret majsstivelse, Hvedemel(Økologisk fintmalet hvede frasigtet kim og skaldele, Økologisk hvedemaltmel og melbehandlingsmiddel E300 ascorbinsyre.), Natriumchlorid - 99 %Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg, Kulør(Farvestof(ammonieret karamel), vand, salt), Kalvebouillon(Salt, maltodextrin, stivelse, aroma, vegetabilsk fedtstof, kalvekød, gærekstrakt, løg, krydderier, antioxidanter (E 310, E 320).)
Oksesteg: Okseklump(Okseklump 98%, salt og peber blanding.), Sort peber
Kogte kartofler: Skrællede kartofler tilsat salt
G Bønne - gratin: Pasteuriserede hønseæg, vand, konserveringsmiddel: natriumbenzoat,surhedsregulerende middel: citronsyre, Mælk., Bønnepure´(Letkogt purérede grønne bønner 92 % og vand.), Animalsk proteinkoncentrat 200(Gelatine(hydrolyseret protein udvundet af okse)), Hvedemel øko(Økologisk fintmalet hvede frasigtet kim og skaldele, Økologisk hvedemaltmel og melbehandlingsmiddel E300 ascorbinsyre.), Modificeret tapiokastivelse (hydroxypropyl distivelsesphosfat E1442)., Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg, Grønsagsfond