Indhold
Persillesauce: Ingredienser: Økologisk LETMÆLK, Mælk., Ingredienser: Palmeolie, rapsolie, vand, salt (1,2 %), emulgatorer (E322,E471), aroma, surhedsregulerende midddel (E330), farve (E160a), vitamin A, vitamin D, Modificeret stivelse, Persille. , Hvedemel(Ingredienser: Økologisk HVEDEmel, økologisk HVEDEmaltmel, melbehandlingsmiddel: ascorbinsyre.), Ingredienser: FLØDE, stabilisator (E407).
Kartoffelmos: Vand, Kartoffelflager* 85 %, palmefedt, SKUMMETMÆLKSPULVER 4,3 %, salt, MÆLKESUKKER, emulgator (E 471), MÆLKEPROTEIN, aroma.
Grønsagsfrikadeller: Ingredienser: kartofler 99,7%, salt 0,3%, Ingredienser: Gulerødder i skiver., Pasteuriserede hønseæg, vand, konserveringsmiddel: natriumbenzoat,surhedsregulerende middel: citronsyre, Rasp(Ingredienser: HVEDEMEL, vand, salt tilsat jod, tørgær.), Margarine(Vegetabilsk olie, vand, vegetabilsk hærdet olie, salt ( 1,1%), emulgator (E322), aroma surhedsregulerende middel (E330), farve (E160a), Vitamin A og vitamin D.), Ingredienser: Løg, Ingredienser: Rent, groft salt beriget med 13 mh/kg jod efter krav fra Fødevarestyrelsen. Tilsat anti-klumpningsmiddel E353., Timian, Karry(Koriander, gurkemeje, bukkehornkløver, cayennepeber, fennikel, spidskommen, sort peber.), Ingredienser: Peber, stødt. .
B Buketblanding: Ingredienser: Rent, fint salt beriget med 13 mg/kg jod efter krav fra Fødevarestyrelsen. Tilsat anti-klumpningsmiddel E535., Ingredienser: 34% blomkål, 33% romanescokål, 33% broccoli.