Indhold
Aspargessauce: Vand, Asparges, vand, salt, citronsyre, FLØDE, stabilisator (E407)., Palmeolie, rapsolie, vand,salt (1,4 %), emulgatorer (mono- og diglycerider samt citronsyreestere af vegetabilske fedtsyrer, lecithin), aroma, farve (betacaroten), Aspargessuppe, pasta(Palmefedt, modificeret stivelse, solsikkeolie, salt, aspargespulver 5,7 %, glukosesirup, sukker, gærekstrakt, MÆLKEPROTEIN, maltodextrin, aroma, citronsaftpulver, emulgator (SOJALECITHIN), surhedsregulerende middel (E 450), krydderier.), Svinebouillon(Salt, palmefedt, maltodextrin, kartoffelstivelse, gærekstrakt, solsikkeolie, sukker, svinekød 1,9 %, karamelsirup, antioxidant(rosmarinekstrakt), krydderier, aroma, enebærsekstrakt. Saltindhold i færdig bouillon er 0,9 %.), Jævner, til suppe og sauce(Modificeret stivelse), Hvedemel(Økologisk HVEDEMEL, melbehandlingsmiddel (E300)), Rent, groft salt beriget med 20 mg/kg jod, anti-klumpningsmiddel (E535), surhedsregulerende middel (E500).
Hamburgerryg: 88% kam af gris, glukosesirup, salt, protein af gris, antioxidant (E 301), konserveringsmidler (E 262, E 250). Kogt. Røget over bøgeflis.
Kogte kartofler: kartofler, salt
Romanescoblanding: Romanescokål, Blomkål, Pariserkarotter , Salt (NaCL), jod (KL 1,3mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).
Tilsat:
Konserveringsstoffer: emulgator(sojalecithin)
Andre tilsætningsstoffer: Melbehandlingsmiddel : E300., syre (citronsyre), aroma, vitaminer (vit. A, Vit. D)
Allergener
Glutenholdige kornprodukter, Æg, Soja, Mælk herunder laktose, Selleri, Sennep, Hvede