Indhold
Karrysauce: Økologisk LETMÆLK 1,5%., Vand, Vand, FLØDE, stabilisator (E407)., Løg, Jævner, til suppe og sauce(Modificeret stivelse), Palmeolie, rapsolie, vand,salt (1,4 %), emulgatorer (mono- og diglycerider samt citronsyreestere af vegetabilske fedtsyrer, lecithin), aroma, farve (betacaroten), Kalvebouillon(Salt, aromaer, oksefedt, palmefedt, tørret glukosesirup, sukker, kalvekødspulver 2,3%, grønsagspulver (løg, tomat), kyllingeskind- og kødspulver, karamelliseret sukker, syre (citronsyre), maltodextrin.), Hvedemel(Økologisk HVEDEMEL, melbehandlingsmiddel (E300)), Karry(Koriander (34%), gurkemeje (31%), bukkehornsfrø/bukkehornkløver, cayennepeber, spidskommen/spisskummen, fennikel, sort peber.)
Kødboller; middags: Flæskesmåkød hakket max 12 % fedt(Hakket bov af gris 1306.), Ungdyr småkød, Økologisk LETMÆLK 1,5%., Løg, ÆG (98%), vand, konserveringsmiddel: natriumbenzoat, surhedsregulerendemiddel: citronsyre., Hvedemel(Økologisk HVEDEMEL, melbehandlingsmiddel (E300)), Salt (NaCL), jod (KL 1,3mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535)., Sort peber.
Ris, løse: Vand, Økologiske parboiled ris. Kan indeholde spor af sesam, mandel, hassel-, cashew-, pekan-, pistacie-, jord- og valnødder., Rent, groft salt beriget med 20 mg/kg jod, anti-klumpningsmiddel (E535), surhedsregulerende middel (E500).
Ærter: Fine ærter., Salt (NaCL), jod (KL 1,3mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).
Tilsat:
Konserveringsstoffer: emulgator(sojalecithin), konserveringsmiddel: natriumbenzoat
Antioxidanter: (E310)
Andre tilsætningsstoffer: Melbehandlingsmiddel : E300., aroma, syre (citronsyre), vitaminer (vit. A, Vit. D), surhedsregulerende middel: citronsyre
Allergener
Glutenholdige kornprodukter, Æg, Jordnødder, Mælk herunder laktose, Nødder, Sesamfrø, Hvede, Cashewnød, Hasselnød, Pekannød, Pistacienød, Valnød, Mandler