Indhold
Wienerpølser: Wiener/Bayerskpølse(Svinekød (68%), vand, svinefedt, sojaprotein, salt, kartoffelmel, ærtemel, svær, løg, stabilisator (E 451), krydderier, druesukker, hydrolyseret sojaprotein, antioxidant (E 301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).)
Kartoffelsalat, varm m. mos Gratin: Vand, Kartoffelflager* 85 %, palmefedt, SKUMMETMÆLKSPULVER 4,3 %, salt, MÆLKESUKKER, emulgator (E 471), MÆLKEPROTEIN, aroma., Løg, Vegetabilske olier og fedtstoffer, vand salt (1,2%), emulgator (E322,E471), aroma, surhedsregulerende middel (E330), farve (E160a), vitamin A, vitamin D., Ren gæringseddike 5% , krydderolier., Piskefløde, stabilisator: E407, Økologisk rørsukker, Modificeret majsstivelse, Hvedemel(Økologisk fintmalet hvede frasigtet kim og skaldele, Økologisk hvedemaltmel og melbehandlingsmiddel E300 ascorbinsyre.), Natriumchlorid - 99 %Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg, Kalvebouillon(Salt, maltodextrin, stivelse, aroma, vegetabilsk fedtstof, kalvekød, gærekstrakt, løg, krydderier, antioxidanter (E 310, E 320).), Hvid Peber
G Ærte - gratin: Letkogte puréerede grønne ærter og vand., Pasteuriserede hønseæg, vand, konserveringsmiddel: natriumbenzoat,surhedsregulerende middel: citronsyre, Mælk., Animalsk proteinkoncentrat 200(Gelatine(hydrolyseret protein udvundet af okse)), Hvedemel øko(Økologisk fintmalet hvede frasigtet kim og skaldele, Økologisk hvedemaltmel og melbehandlingsmiddel E300 ascorbinsyre.), Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg