Indhold
Ris, løse: Vand, 100% langkornet parboiled ris, Natriumchlorid - 99 %Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg
Peberrodssauce: Mælk ., peberrod, vand, surhedsregulerende middel: citronsyre. Konserveringsstof: (E223). Aroma/vegetabilsk olie, Modificeret majsstivelse, Ren gæringseddike 5% , krydderolier., Piskefløde, stabilisator: E407, Økologisk rørsukker, Hvedemel(Økologisk fintmalet hvede frasigtet kim og skaldele, Økologisk hvedemaltmel og melbehandlingsmiddel E300 ascorbinsyre.), Kalvebouillon(Salt, maltodextrin, stivelse, aroma, vegetabilsk fedtstof, kalvekød, gærekstrakt, løg, krydderier, antioxidanter (E 310, E 320).), Oksebouillon(Salt, vegetabilsk fedtstof, stivelse, maltodextrin, sukker, oksekødsekstrakt , karamel, vegetabilsk olie, løg, aroma, gærekstrakt, urter og krydderier, modificeret stivelse, emulgator (E 471).Stivelse: fra kartoffelVegetabilsk fedtstof: fra palme. Vegetabilsk olie: fra solsikke)
Oksekød, kogt: Oksebov 89 %, gulerødder 4%, porrer 3%, selleri 2%, pastinak 1% og krydderier.
Gulerods - gratin: Pasteuriserede hønseæg, vand, konserveringsmiddel: natriumbenzoat,surhedsregulerende middel: citronsyre, Mælk., Gulerodspure(Letkogte purérede gulerødder 92 % og vand.), Animalsk proteinkoncentrat 200(Gelatine(hydrolyseret protein udvundet af okse)), Hvedemel øko(Økologisk fintmalet hvede frasigtet kim og skaldele, Økologisk hvedemaltmel og melbehandlingsmiddel E300 ascorbinsyre.), Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg