Indhold
Ris, løse: 100% langkornet parboiled ris, Natriumchlorid - 99 %Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg
Paneret flæsk: Kogeflæsk med svær, uden ben., Stegemargarine(Vand, solsikkeolie, aroma (indeholder MÆLK), stabilisator (xanthangummi), emulgator (E 435), farvestof (carotener).), Rasp(Hvedemel, vand, gær, sukker, salt.), Sort peber
Hvid løgsauce: Vand, Mælk ., Løg, Vegetabilske olier og fedtstoffer, vand salt (1,2%), emulgator (E322,E471), aroma, surhedsregulerende middel (E330), farve (E160a), vitamin A, vitamin D., Modificeret majsstivelse, Hvedemel(Økologisk fintmalet hvede frasigtet kim og skaldele, Økologisk hvedemaltmel og melbehandlingsmiddel E300 ascorbinsyre.), Grønsagsbouillon(Salt, vegetabilsk fedtstof, maltodextrin, stivelse, gærekstrakt, løg 2%, vegetabilsk olie, urter og krydderier, gulerodspulver 1,3%, aroma.), Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg, Hvid Peber
G Broccoli - gratin: Pasteuriserede hønseæg, vand, konserveringsmiddel: natriumbenzoat,surhedsregulerende middel: citronsyre, Mælk., Broccolipure´(Letkogt puréret broccoli 92 % og vand.), Animalsk proteinkoncentrat 200(Gelatine(hydrolyseret protein udvundet af okse)), Hvedemel øko(Økologisk fintmalet hvede frasigtet kim og skaldele, Økologisk hvedemaltmel og melbehandlingsmiddel E300 ascorbinsyre.), Modificeret tapiokastivelse (hydroxypropyl distivelsesphosfat E1442).