Indhold
Gulerodsmix: Røde gulerødder 50 %, gule gulerødder 50 %., Salt (NaCL), jod (KL 1,3mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).
Kogte kartofler: kartofler, salt
Rødspætte med broccoli og ost: Fiskefilet med broccoli og ost(Rensede fileter af RØDSPÆTTE 32 % (Pleuronectes platessa), HVEDEMEL , vand, rapsolie, broccoli 7,5 %,OST , 6,5 %, MÆLK, stivelse, (HVEDE,kartofler og majs), gulerod 1,5 %, ,SMØR, rismel, HVEDEGLUTEN, salt, majsmel, gær, FLØDE, druesukker, VALLEPROTEIN , SENNEPSFRØ , citronjuice, druesukker og krydderier /bl.a. cayenne).)
Krydderurtesauce: Økologisk LETMÆLK 1,5%., Vand, Mælk., Palmeolie, rapsolie, vand,salt (1,4 %), emulgatorer (mono- og diglycerider samt citronsyreestere af vegetabilske fedtsyrer, lecithin), aroma, farve (betacaroten), Jævner, til suppe og sauce(Modificeret stivelse), Persille, dild, karse, kørvel, purløg, engsyre, hjulkrone, arve., Hvedemel(Økologisk HVEDEMEL, melbehandlingsmiddel (E300)), FLØDE, stabilisator (E407)., Rent, groft salt beriget med 20 mg/kg jod, anti-klumpningsmiddel (E535), surhedsregulerende middel (E500)., Grønsagsbouillon(Salt, palmefedt, aromaer, maltodextrin, grønsagsgranulat 4,7 % (gulerod, løg, SELLERI, porre, purløg), sukker, krydderier (gurkemeje, hvid peber, koriander, muskatnød, SELLERIFRØ).), Hvidvinseddike(Økologisk hvidvin (indeholder SULFIT))
Tilsat:
Konserveringsstoffer: emulgator(sojalecithin)
Andre tilsætningsstoffer: syre (citronsyre), aroma, vitaminer (vit. A, Vit. D), Melbehandlingsmiddel : E300.
Allergener
Glutenholdige kornprodukter, Fisk, Mælk herunder laktose, Selleri, Sennep, Svovldioxid og sulfitter, Hvede