Indhold
Skysauce svinekød: Mælk ., Piskefløde, stabilisator: E407, Modificeret majsstivelse, Hvedemel(Økologisk fintmalet hvede frasigtet kim og skaldele, Økologisk hvedemaltmel og melbehandlingsmiddel E300 ascorbinsyre.), Kalvebouillon(Salt, maltodextrin, stivelse, aroma, vegetabilsk fedtstof, kalvekød, gærekstrakt, løg, krydderier, antioxidanter (E 310, E 320).), Sort peber, Kulør(Farvestof(ammonieret karamel), vand, salt), Svinebouillon(Salt, vegetabilsk fedtstof, maltodextrin, stivelse, gærekstrakt, vegetabilsk olie, svinekød, farvestof (karamel), aroma, urter og krydderier, antioxidanter (E 310, E320), Stivelse: fra kartoffel.Vegetabilsk fedstof: fra palme. Vegetabilsk olie: fra solsikke)
Ris, løse: Vand, 100% langkornet parboiled ris, Natriumchlorid - 99 %Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg
G Gulerods - gratin: Pasteuriserede hønseæg, vand, konserveringsmiddel: natriumbenzoat,surhedsregulerende middel: citronsyre, Mælk., Gulerodspure(Letkogte purérede gulerødder 92 % og vand.), Animalsk proteinkoncentrat 200(Gelatine(hydrolyseret protein udvundet af okse)), Hvedemel øko(Økologisk fintmalet hvede frasigtet kim og skaldele, Økologisk hvedemaltmel og melbehandlingsmiddel E300 ascorbinsyre.), Modificeret tapiokastivelse (hydroxypropyl distivelsesphosfat E1442)., Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg
Farseret porre: Svinekød (46%), porrefyld (20%) (porrer, modificeret stivelse, salt), oksekød (13%), løg, rasp, (hvedemel, vand, salt, gær), æg, hvedemel, salt, skummetmælkspulver, peber.