Indhold
Skysauce: Piskefløde, stabilisator: E407, Modificeret majsstivelse, Hvedemel(Økologisk fintmalet hvede frasigtet kim og skaldele, Økologisk hvedemaltmel og melbehandlingsmiddel E300 ascorbinsyre.), Kulør(Farvestof(ammonieret karamel), vand, salt), Kalvebouillon(Salt, maltodextrin, stivelse, aroma, vegetabilsk fedtstof, kalvekød, gærekstrakt, løg, krydderier, antioxidanter (E 310, E 320).)
Ris, løse: Vand, 100% langkornet parboiled ris, Natriumchlorid - 99 %Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg
G Rødkåls - gratin: Rødkål, sukker, eddike, vand, salt, mørk brun sirup, kirsebærsaft, natriumbenzoat, kaliumsorbat, Attylet plus(Maltodextrinxantangummierythritol)
Forloren and: Ungdyr og flæsk max 12%(Ungdyrsmåkød og svinebov uden ben, svær og fedt.), Mælk ., Æbler, Svesker, kaliumsorbat: (E-202), Pasteuriserede hønseæg, vand, konserveringsmiddel: natriumbenzoat,surhedsregulerende middel: citronsyre, Rasp(Hvedemel, vand, gær, sukker, salt.), Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg, Sort peber