Indhold
Rød karrysauce: Tomater og tomatjuice, Kokosnøddeudtræk (75%), vand, emulgator: Guargummi (E412), mono- og diglycerider af fedtssyrer ( E471), carboxymethylcellulose (E466), carrageenan (E407), xanthangummi (E415), johannesbrødkernemel ( E410), konserveringsmiddel: Natriumdisulfit (E223), Gulerødder, Piskefløde, stabilisator: E407, Modificeret majsstivelse, Økologisk rørsukker, Tomatpasta(Tomater, salt max 1%, surhedsregulerende middel: citronsyre.), Karry(Koriander, gurkemeje, bukkehornkløver, cayennepeber, fennikel, spidskommen, sort peber.), Basilikum(Basilikum)
Ris, løse: Vand, 100% langkornet parboiled ris, Natriumchlorid - 99 %Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg
Kødboller; middags: Mælk ., Svinebov uden ben og svær., Ungdyr småkød, Løg, Hvedemel(Økologisk fintmalet hvede frasigtet kim og skaldele, Økologisk hvedemaltmel og melbehandlingsmiddel E300 ascorbinsyre.), Pasteuriserede hønseæg, vand, konserveringsmiddel: natriumbenzoat,surhedsregulerende middel: citronsyre, Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg, Sort peber
Grønsager Div.: Gule og røde gulerødder, romanobønner, broccolibuketter, salt