Indhold
Broccoli:  Broccolibuketter 40-60 mm.,  Salt (NaCL), jod (KL 1,3mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).
Kødboller; middags: Flæskesmåkød hakket max 12 % fedt(Hakket bov af gris 1306.),  Ungdyr småkød,  Økologisk LETMÆLK 1,5%.,  Løg,  ÆG (98%), vand, konserveringsmiddel: natriumbenzoat, surhedsregulerendemiddel: citronsyre., Hvedemel(Økologisk HVEDEMEL, melbehandlingsmiddel (E300)),  Salt (NaCL), jod (KL 1,3mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).,  Sort peber.
Ris, løse: Vand,  Økologiske parboiled ris. Kan indeholde spor af sesam, mandel, hassel-, cashew-, pekan-, pistacie-, jord- og valnødder.,  Rent, groft salt beriget med 20 mg/kg jod, anti-klumpningsmiddel (E535), surhedsregulerende middel (E500).
Rød karrysauce:  Økologisk LETMÆLK 1,5%.,  Økologisk hakkede tomater og tomatjuice.,  Økologisk kokosmælk (68 %), vand, stabilisator: E412.,  Økologiske gulerødder,  FLØDE, stabilisator (E407)., Jævner, til suppe og sauce(Modificeret stivelse),  Løg, Hvedemel(Økologisk HVEDEMEL, melbehandlingsmiddel (E300)),  Økologisk roesukker., Tomatkoncentrat(Økologiske tomater, salt.),  Salt (NaCL), jod (KL 1,3mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535)., Karry(Koriander (34%), gurkemeje (31%), bukkehornsfrø/bukkehornkløver, cayennepeber, spidskommen/spisskummen, fennikel, sort peber.), Basilikum(basilikum)
Tilsat:
Konserveringsstoffer: konserveringsmiddel: natriumbenzoat
Andre tilsætningsstoffer: Melbehandlingsmiddel : E300.,  surhedsregulerende middel: citronsyre
Allergener
Glutenholdige kornprodukter, Æg, Jordnødder, Mælk herunder laktose, Nødder, Sesamfrø, Hvede, Cashewnød, Hasselnød, Pekannød, Pistacienød, Valnød, Mandler