Indhold
Skinkemignon: Svinelårtunge 90%, vand, salt, tapioka stivelse, hvedefiber, krydderier, antioxidant (E 301)., Vegetabilske olier og fedtstoffer, vand salt (1,2%), emulgator (E322,E471), aroma, surhedsregulerende middel (E330), farve (E160a), vitamin A, vitamin D., Sort peber
Ris, løse: 100% langkornet parboiled ris, Natriumchlorid - 99 %Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg
G Gulerods - gratin: Pasteuriserede hønseæg, vand, konserveringsmiddel: natriumbenzoat,surhedsregulerende middel: citronsyre, Mælk., Gulerodspure(Letkogte purérede gulerødder 92 % og vand.), Animalsk proteinkoncentrat 200(Gelatine(hydrolyseret protein udvundet af okse)), Hvedemel øko(Økologisk fintmalet hvede frasigtet kim og skaldele, Økologisk hvedemaltmel og melbehandlingsmiddel E300 ascorbinsyre.), Modificeret tapiokastivelse (hydroxypropyl distivelsesphosfat E1442).
Enebærsovs m. champignon: Vand, Champignon., Mælk ., Løg, Bacon, røget(Røget svinebryst, salt, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).), Piskefløde, stabilisator: E407, Hvedemel(Økologisk fintmalet hvede frasigtet kim og skaldele, Økologisk hvedemaltmel og melbehandlingsmiddel E300 ascorbinsyre.), Modificeret majsstivelse, Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg, Kalvebouillon(Salt, maltodextrin, stivelse, aroma, vegetabilsk fedtstof, kalvekød, gærekstrakt, løg, krydderier, antioxidanter (E 310, E 320).), Kulør(Farvestof(ammonieret karamel), vand, salt), Hvid Peber, Enebær