Indhold
Stegt svinekam: Svinekam u/svær, Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg
Skysauce: Mælk ., Piskefløde, stabilisator: E407, Modificeret majsstivelse, Hvedemel(Økologisk fintmalet hvede frasigtet kim og skaldele, Økologisk hvedemaltmel og melbehandlingsmiddel E300 ascorbinsyre.), Sort peber, Kulør(Farvestof(ammonieret karamel), vand, salt), Kalvebouillon(Salt, maltodextrin, stivelse, aroma, vegetabilsk fedtstof, kalvekød, gærekstrakt, løg, krydderier, antioxidanter (E 310, E 320).)
Ris, løse: Vand, 100% langkornet parboiled ris, Natriumchlorid - 99 %Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg
G Rødkåls - gratin: Rødkål, sukker, eddike, vand, salt, mørk brun sirup, kirsebærsaft, natriumbenzoat, kaliumsorbat, Attylet plus(Maltodextrinxantangummierythritol)