Indhold
Roullette m. spinatcreme: Stegemargarine(Vand, solsikkeolie, aroma (indeholder MÆLK), stabilisator (xanthangummi), emulgator (E 435), farvestof (carotener).), Rullette m/spinatcreme(Rensede filéter af alaska pollock (Theragra chalcogramma) 50%, hvedemel, vand, rapsolie, spinat 6%, stivelse ( bl.a hvede) rismel, salt, hvedegluten, ostepulver, mælkepulver, majsmel, fløde, gær, mælkeprotein, druesukker, fiskepulver, sukker, løgpulver, sennepspulver, hvid peber, cayenne peber, laurbærblade, gurkemeje, rosmarinekstrakt, stabiliseringsmiddel (E461, E464) og emulgeringsmiddel (E471).)
Persillesauce, Energiberiget %mælk: Minimælk lactosefri(MÆLK 0,5% fedt, laktaseenzym.), Vand, Fløde laktosefri 36%(FLØDE 36% fedt, LAKTASE ENZYM, stabilisator (carrageenan).), Margarine(Vegetabilsk olie, vand, vegetabilsk hærdet olie, salt ( 1,1%), emulgator (E322), aroma surhedsregulerende middel (E330), farve (E160a), Vitamin A og vitamin D.), Vegetabilske olier og fedtstoffer, vand salt (1,2%), emulgator (E322,E471), aroma, surhedsregulerende middel (E330), farve (E160a), vitamin A, vitamin D., Modificeret majsstivelse, Persille. , Hvedemel(Økologisk fintmalet hvede frasigtet kim og skaldele, Økologisk hvedemaltmel og melbehandlingsmiddel E300 ascorbinsyre.), Animalsk proteinkoncentrat 200(Gelatine(hydrolyseret protein udvundet af okse)), Natriumchlorid - 99 %Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg
Kogte kartofler: Skrællede kartofler tilsat salt
Gulerodsmix: Orange gulerødder, gule gulerødder . , Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg