Indhold
Skysauce: Mælk ., Piskefløde, stabilisator: E407, Modificeret majsstivelse, Hvedemel(Økologisk fintmalet hvede frasigtet kim og skaldele, Økologisk hvedemaltmel og melbehandlingsmiddel E300 ascorbinsyre.), Sort peber, Kulør(Farvestof(ammonieret karamel), vand, salt), Kalvebouillon(Salt, maltodextrin, stivelse, aroma, vegetabilsk fedtstof, kalvekød, gærekstrakt, løg, krydderier, antioxidanter (E 310, E 320).)
Ris, løse: Vand, 100% langkornet parboiled ris, Natriumchlorid - 99 %Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg
Kalvesteg: Kalveklump(Ungdyrklump 98% og salt-peber blanding.)
G Bønne - gratin: Pasteuriserede hønseæg, vand, konserveringsmiddel: natriumbenzoat,surhedsregulerende middel: citronsyre, Mælk., Bønnepure´(Letkogt purérede grønne bønner 92 % og vand.), Animalsk proteinkoncentrat 200(Gelatine(hydrolyseret protein udvundet af okse)), Hvedemel øko(Økologisk fintmalet hvede frasigtet kim og skaldele, Økologisk hvedemaltmel og melbehandlingsmiddel E300 ascorbinsyre.), Modificeret tapiokastivelse (hydroxypropyl distivelsesphosfat E1442)., Grønsagsfond, Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg