Indhold
Røget skinke: Kogt røget skinke(Skinke 90%,vand, salt, sukker, stabilisator (E 451), surhedsregulerende middel (E 301) antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250), aroma.)
G Gulerods - gratin: Pasteuriserede hønseæg, vand, konserveringsmiddel: natriumbenzoat,surhedsregulerende middel: citronsyre, Mælk., Gulerodspure(Letkogte purérede gulerødder 92 % og vand.), Animalsk proteinkoncentrat 200(Gelatine(hydrolyseret protein udvundet af okse)), Hvedemel øko(Økologisk fintmalet hvede frasigtet kim og skaldele, Økologisk hvedemaltmel og melbehandlingsmiddel E300 ascorbinsyre.), Modificeret tapiokastivelse (hydroxypropyl distivelsesphosfat E1442)., Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg
Flødekartofler: 60 % kartofler, 40% sauce(vand, skummetmælk, vegetabilsk rapsolie, fløde (2%), æggeblomme, salt, sukker, ostepulver, modificeret majsstivelse, aromaer, dekstrose, stabilisatorer(E412, E450), krydderier, løgpulver, hvidløgspulver)