Indhold
Persillesauce, Energiberiget: Mælk ., Vand, Mælk., Margarine(Vegetabilsk olie, vand, vegetabilsk hærdet olie, salt ( 1,1%), emulgator (E322), aroma surhedsregulerende middel (E330), farve (E160a), Vitamin A og vitamin D.), Vegetabilske olier og fedtstoffer, vand salt (1,2%), emulgator (E322,E471), aroma, surhedsregulerende middel (E330), farve (E160a), vitamin A, vitamin D., Modificeret majsstivelse, Persille. , Hvedemel(Økologisk fintmalet hvede frasigtet kim og skaldele, Økologisk hvedemaltmel og melbehandlingsmiddel E300 ascorbinsyre.), Animalsk proteinkoncentrat 200(Gelatine(hydrolyseret protein udvundet af okse)), Piskefløde, stabilisator: E407, Natriumchlorid - 99 %Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg
Paneret flæsk: Kogeflæsk med svær, uden ben., Stegemargarine(Vand, solsikkeolie, aroma (indeholder MÆLK), stabilisator (xanthangummi), emulgator (E 435), farvestof (carotener).), Rasp(Hvedemel, vand, gær, sukker, salt.), Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg, Sort peber
Kogte kartofler, energiberiget: Skrællede kartofler tilsat salt, Smør, saltet(Økologisk FLØDE, mælkesyrekultur, salt)
Gulerødder: Gulerødder. , salt