Indhold
Kartoffelmos: Vand, Kartoffelflager* 85 %, palmefedt, SKUMMETMÆLKSPULVER 4,3 %, salt, MÆLKESUKKER, emulgator (E 471), MÆLKEPROTEIN, aroma., Margarine(Vegetabilsk olie, vand, vegetabilsk hærdet olie, salt ( 1,1%), emulgator (E322), aroma surhedsregulerende middel (E330), farve (E160a), Vitamin A og vitamin D.), Natriumchlorid - 99 %Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg
Broccoli - gratin: Pasteuriserede hønseæg, vand, konserveringsmiddel: natriumbenzoat,surhedsregulerende middel: citronsyre, Mælk., Broccolipure´(Letkogt puréret broccoli 92 % og vand.), Animalsk proteinkoncentrat 200(Gelatine(hydrolyseret protein udvundet af okse)), Hvedemel øko(Økologisk fintmalet hvede frasigtet kim og skaldele, Økologisk hvedemaltmel og melbehandlingsmiddel E300 ascorbinsyre.), Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg