Indhold
Gulerødder: Økologiske gulerødder., salt
Kogte kartofler: kartofler, salt
Persillesauce: Økologisk LETMÆLK 1,5%., Vand, Mælk., Palmeolie, rapsolie, vand,salt (1,4 %), emulgatorer (mono- og diglycerider samt citronsyreestere af vegetabilske fedtsyrer, lecithin), aroma, farve (betacaroten), Jævner, til suppe og sauce(Modificeret stivelse), Hvedemel(Økologisk HVEDEMEL, melbehandlingsmiddel (E300)), Persille. , FLØDE, stabilisator (E407)., Rent, groft salt beriget med 20 mg/kg jod, anti-klumpningsmiddel (E535), surhedsregulerende middel (E500).
St. torsk: TORSKELOINS i tempura (Gadus morhua) 60%, forstegt, fanget i det nordvestlige eller nordøstlige Atlanterhav (FAO 21 eller FAO 27). HVEDEMEL, vand, vegetabilsk olie, salt, RISMEL, HVEDESTIVELSE, modificeret stivelse, SENNEPSMEL, hævemiddel: (E450, E500), SKUMMETMÆLKSPULVER, dextrose, gær, krydderiekstrakt, gærekstrakt, emulgator: (E472d), antioxidant (ascorbinsyre). Forstegt i rapsolie. Vildtfanget, Salt (NaCL), jod (KL 1,3mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).
Tilsat:
Konserveringsstoffer: emulgator(sojalecithin)
Andre tilsætningsstoffer: syre (citronsyre), aroma, vitaminer (vit. A, Vit. D), Melbehandlingsmiddel : E300.
Allergener
Glutenholdige kornprodukter, Fisk, Mælk herunder laktose, Sennep, Hvede