Indhold
Leverstroganoff: Kalvelever(Lever af ungdyr), Tomater og tomatjuice, Champignon i skiver(Champignon, vand, salt, citronsyre (E330) og ascorbinsyre
(E300)), Mælk ., Piskefløde, stabilisator: E407, Tomatpasta(Tomater, salt max 1%, surhedsregulerende middel: citronsyre.), Modificeret majsstivelse, Vegetabilsk olie (100% raffineret rapsolie), Kalvebouillon(Salt, maltodextrin, stivelse, aroma, vegetabilsk fedtstof, kalvekød, gærekstrakt, løg, krydderier, antioxidanter (E 310, E 320).), Hvedemel(Økologisk fintmalet hvede frasigtet kim og skaldele, Økologisk hvedemaltmel og melbehandlingsmiddel E300 ascorbinsyre.), Kulør(Farvestof(ammonieret karamel), vand, salt), Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg, Hvidløg, oliven-olie, salt (0,1%) og surhedsreg. Middel E270.,konserveringsmiddel: E220., paprika, Salvie
Kartoffelmos: Vand, Kartoffelflager* 85 %, palmefedt, SKUMMETMÆLKSPULVER 4,3 %, salt, MÆLKESUKKER, emulgator (E 471), MÆLKEPROTEIN, aroma., Margarine(Vegetabilsk olie, vand, vegetabilsk hærdet olie, salt ( 1,1%), emulgator (E322), aroma surhedsregulerende middel (E330), farve (E160a), Vitamin A og vitamin D.), Natriumchlorid - 99 %Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg
G Ærte - gratin: Letkogte puréerede grønne ærter og vand., Pasteuriserede hønseæg, vand, konserveringsmiddel: natriumbenzoat,surhedsregulerende middel: citronsyre, Mælk., Animalsk proteinkoncentrat 200(Gelatine(hydrolyseret protein udvundet af okse)), Hvedemel øko(Økologisk fintmalet hvede frasigtet kim og skaldele, Økologisk hvedemaltmel og melbehandlingsmiddel E300 ascorbinsyre.)