Indhold
Kogte kartofler:  kartofler, salt
Persillesauce:  Økologisk LETMÆLK 1,5%., Vand,  Mælk.,  FLØDE, stabilisator (E407).,  Palmeolie, rapsolie, vand,salt (1,4 %), emulgatorer (mono- og diglycerider samt citronsyreestere af vegetabilske fedtsyrer, lecithin), aroma, farve (betacaroten), Jævner, til suppe og sauce(Modificeret stivelse), Hvedemel(Økologisk HVEDEMEL, melbehandlingsmiddel (E300)),  Persille. ,  Rent, groft salt beriget med 20 mg/kg jod, anti-klumpningsmiddel (E535), surhedsregulerende middel (E500).
Rødspætte, stegt:  60% RØDSPÆTTEFILETER (Pleuronectes platessa), sammenlagte, forstegte, uden skind, fanget i den centrale eller sydlige del af Nordsøen. 40% panering: Vand, HVEDEMEL, raps olie, kartoffelstivelse, salt, gær, sukker, HVEDEGLUTEN. Forstegt i raps olie. Vildtfanget
Gulerødder:  Økologiske gulerødder., salt
Tilsat:
Konserveringsstoffer: emulgator(sojalecithin)
Andre tilsætningsstoffer: syre (citronsyre), aroma, vitaminer (vit. A, Vit. D), Melbehandlingsmiddel : E300.
Allergener
Glutenholdige kornprodukter, Fisk, Mælk herunder laktose, Hvede