Indhold
Vildtsauce: Mælk ., Ribs gele(Ribs, glukose-fruktosesirup, sukker, vand, geleringsmiddel: E440, surhedsregulerende middel: E330, konserveringsmiddel: E202), Modificeret majsstivelse, Piskefløde, stabilisator: E407, Hvedemel(Økologisk fintmalet hvede frasigtet kim og skaldele, Økologisk hvedemaltmel og melbehandlingsmiddel E300 ascorbinsyre.), Ost, danablu 60+(Mælk, salt, syrevækker, løbe, skimmelkultur), Svinebouillon(Salt, vegetabilsk fedtstof, maltodextrin, stivelse, gærekstrakt, vegetabilsk olie, svinekød, farvestof (karamel), aroma, urter og krydderier, antioxidanter (E 310, E320), Stivelse: fra kartoffel.Vegetabilsk fedstof: fra palme. Vegetabilsk olie: fra solsikke), Kulør(Farvestof(ammonieret karamel), vand, salt), Kalvebouillon(Salt, maltodextrin, stivelse, aroma, vegetabilsk fedtstof, kalvekød, gærekstrakt, løg, krydderier, antioxidanter (E 310, E 320).)
Ris, løse: Vand, 100% langkornet parboiled ris, Natriumchlorid - 99 %Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg
Kalvesteg stegt som vildt: Klump ungdyr m. bacon(Ungdyr bovklump 97%, bacon (brystflæsk, salt, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).)
G Bønne - gratin: Pasteuriserede hønseæg, vand, konserveringsmiddel: natriumbenzoat,surhedsregulerende middel: citronsyre, Mælk., Bønnepure´(Letkogt purérede grønne bønner 92 % og vand.), Animalsk proteinkoncentrat 200(Gelatine(hydrolyseret protein udvundet af okse)), Hvedemel øko(Økologisk fintmalet hvede frasigtet kim og skaldele, Økologisk hvedemaltmel og melbehandlingsmiddel E300 ascorbinsyre.), Modificeret tapiokastivelse (hydroxypropyl distivelsesphosfat E1442)., Grønsagsfond, Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg