Indhold
Persillesauce, Energiberiget %mælk: Vand, Margarine(Vegetabilsk olie, vand, vegetabilsk hærdet olie, salt ( 1,1%), emulgator (E322), aroma surhedsregulerende middel (E330), farve (E160a), Vitamin A og vitamin D.), Modificeret majsstivelse, Persille. , Animalsk proteinkoncentrat 200(Gelatine(hydrolyseret protein udvundet af okse))
Kogte kartofler: Skrællede kartofler tilsat salt
Frikadeller % mælk: Minimælk lactosefri(MÆLK 0,5% fedt, laktaseenzym.), Svinebov uden ben og svær., Fløde laktosefri 36%(FLØDE 36% fedt, LAKTASE ENZYM, stabilisator (carrageenan).), Hvedemel(Økologisk fintmalet hvede frasigtet kim og skaldele, Økologisk hvedemaltmel og melbehandlingsmiddel E300 ascorbinsyre.), Pasteuriserede hønseæg, vand, konserveringsmiddel: natriumbenzoat,surhedsregulerende middel: citronsyre, Løg, Vegetabilske olier og fedtstoffer, vand salt (1,2%), emulgator (E322,E471), aroma, surhedsregulerende middel (E330), farve (E160a), vitamin A, vitamin D., Vegetabilsk olie (100% raffineret rapsolie), Natriumchlorid - 99 %Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg, Sort peber
Buketblanding: Natriumchlorid - 99,9 %Jod tilsat som KIO3 - 18,5*Antiklumpningsmiddel E535 - 10 mg/kg* Kravene til indhold af jod i salt er ifølge dansk lovgivning 10,4 - 19,5 mg/kg, Blomkål 34%, romanescokål 33% og broccoli 33%.