Indhold
Hytteostpostej Vegetar: Hytteost 20+(Økologisk SKUMMETMÆLK, økologisk FLØDE, salt, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe. Pasteuriseret.), Økologisk porresnit., Gulerødder i strimler., Havregryn(Dampbehandlede,økologiske finvalsede HAVREgryn. 100%fuldkorn), ÆG (98%), vand, konserveringsmiddel: natriumbenzoat, surhedsregulerendemiddel: citronsyre., Persille, dild, karse, kørvel, purløg, engsyre, hjulkrone, arve., Rent, groft salt beriget med 20 mg/kg jod, anti-klumpningsmiddel (E535), surhedsregulerende middel (E500)., Sort peber.
Champignonsauce: Vand, Økologisk LETMÆLK 1,5%., Champignon i skiver(Champignoner, vand, salt, surhedsregulerende middel: citronsyre (E 330), antioxidant: askorbinsyre (E 300)), Vand, Champignonsuppe pasta knorr(Modificeret stivelse, palmefedt, solsikkeolie, salt, champignon 3,4 % , sukker, HVEDEMEL, glukosesirup, gærekstrakt,
karljohansvamp-pulver 1,3 %, maltodextrin, MÆLKEPROTEIN, champignonekstrakt, løgpulver, emulgator (SOJALECITHIN), surhedsregulerende
middel (E450), krydderier, citronsaftpulver, aroma.), FLØDE, stabilisator (E407)., Jævner, til suppe og sauce(Modificeret stivelse), Hvedemel(Økologisk HVEDEMEL, melbehandlingsmiddel (E300)), Kulør(Farve (ammonieret karamel E150c), vand, salt), Rent, groft salt beriget med 20 mg/kg jod, anti-klumpningsmiddel (E535), surhedsregulerende middel (E500)., Sort peber.
Kogte kartofler: kartofler, salt
Romanescoblanding: Romanescokål, Blomkål, Pariserkarotter , Salt (NaCL), jod (KL 1,3mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).
Tilsat:
Farvestoffer: Farvestof: ammonieret karamel
Konserveringsstoffer: konserveringsmiddel: natriumbenzoat
Andre tilsætningsstoffer: surhedsregulerende middel: citronsyre, Melbehandlingsmiddel : E300.
Allergener
Glutenholdige kornprodukter, Æg, Soja, Mælk herunder laktose, Selleri, Sennep, Hvede, Havre