Indhold
Gulerodsmix: Røde gulerødder 50 %, gule gulerødder 50 %., Salt (NaCL), jod (KL 1,3mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535).
Kogte kartofler: kartofler, salt
Persillesauce: Økologisk LETMÆLK 1,5%., Vand, Mælk., Palmeolie, rapsolie, vand,salt (1,4 %), emulgatorer (mono- og diglycerider samt citronsyreestere af vegetabilske fedtsyrer, lecithin), aroma, farve (betacaroten), Jævner, til suppe og sauce(Modificeret stivelse), Hvedemel(Økologisk HVEDEMEL, melbehandlingsmiddel (E300)), Persille. , FLØDE, stabilisator (E407)., Rent, groft salt beriget med 20 mg/kg jod, anti-klumpningsmiddel (E535), surhedsregulerende middel (E500).
St. makrel, fersk: Hvedemel(Økologisk HVEDEMEL, melbehandlingsmiddel (E300)), Salt (NaCL), jod (KL 1,3mg 1/100g), antiklumpningsmiddel (E535)., Margarine(Rapsolie, vand, helt hærdet rapsolie, salt ( 1 %), emulgator (lecithin), aroma, surhedsregulerende middel (citronsyre), farve (betacarotene), Vitamin A og -D.), Maltekstrakt(100% BYG), Filet af MAKREL med skind (Scomber scombrus). Fanget i Atlanterhavet Fao zone 27.
Tilsat:
Konserveringsstoffer: emulgator(sojalecithin), konserveringsmiddel (kaliumsorbat)
Konsistensmidler: emulgator :(E471, E322 (soja))
Andre tilsætningsstoffer: syre (citronsyre), aroma, vitaminer (vit. A, Vit. D), Melbehandlingsmiddel : E300., aroma.
Allergener
Glutenholdige kornprodukter, Fisk, Mælk herunder laktose, Hvede, Byg